maanantai 2. maaliskuuta 2015

Monta syytä kokea onnellisuutta arjessa



Elämässäni on ollut niitä mustia ja synkkiä kausia ja hetkiä. Useampi vuosi elämästäni meni synnytysmasennuksen, uupumuksen ja syömishäiriön kourissa. Olen halunnut kadota ja haihtua vain pois, olen viillellyt itseäni, rääkännyt syömättömyydellä ja taas ahmimisella, pohtinut voisinko tappaa itseni. Minun lisäkseni näitä hetkiä ovat kokeneet kanssani läheiseni. Monesti koen surua ennen kaikkea lasteni puolesta, niitä menetettyjä hetkiä. Uskon kuitenkin olevani tänään parempi äiti, vaimo ja nainen kokemusteni takia. Menneiden ja menetettyjen hetkien murehtiminen ei auta yhtään. Parasta on nauttia ja olla kiitollinen arjen ja elämän onnesta tänään.  

Arjen onnea on…

…kaunis, oma, meidän näköinen koti.


…yhteiset leivonta ja ruoanlaitto hetket perheen kanssa.


…omasta itsestään huolehtiminen.


…hetket taiteelle ja luovuudelle, yksin ja yhdessä.


…paras parisuhde, joka on kestänyt monet kolhut. Niin vahva luotto toiseen, että annan mieheni leikata hiukseni (hän on kokki, ei kampaaja ;))


…ruohonjuuritaso, kyky keskittyä olennaiseen, yksinkertaisista asioista nauttimiseen.


..viikonlopun hitaat aamut teekupin ääressä.


Minä osaan, jaksan ja pystyn tekemään ja vielä nauttimaan siitä. Terveys ja elämisen onnellisuus, eivät aina ole itsestäänselvyys, silloin kun niitä on pitää niitä arvostaa. Tietysti on päiviä kun kaikki menee päin mäntyä, näitäkin päiviä tarvitsemme. Peruspositiivinen asenne auttaa kuitenkin monessa hetkessä. Nautinnollista viikkoa kaikille.

4 kommenttia:

  1. Komppaan. <3 Samoja kokemuksia. Samoja fiiliksiä. Mutta : "ME OLEMME TÄSSÄ NYT JA SE RIITTÄÄ...."
    http://blogit.kaksplus.fi/blogi/landemutsi/

    VastaaPoista
  2. Ihana postaus! Tämä sai minut hyvälle mielelle, kiitos! <3

    VastaaPoista