maanantai 6. lokakuuta 2014

Kohti Helsingin Kirjamessuja
Viime viikolla tapahtui joukko positiivista stressiä aiheuttavia asioita. Hienoja, kauniita juttuja. Lauantaina piti jo pikkaisen pysähtyä ja hengähtää kiivaan viikon jälkeen. Olen omaksi yllätyksekseni huomannut, että rentoudun nykyisin hyvin siivoamalla? Laitoin siis lauantaina perheen miehet kaupungille, jotta sain itse siivoilla rauhassa. Iltasta kävin vielä rentouttamassa kehoa ja mieltä tanssitunnilla. Jotenkin liike rentouttaa ja askelkuviot saa unohtamaan kaiken muun, olen vain minä. Puhun positiivisesta stressistä, jolla tarkoitan jännittyneisyyttä positiivisista asioista. Kaikki stressihän ei ole mielestäni haitaksi, vaan antaa potkua yhä parempiin suorituksiin. 
Tulevia Helsingin kirjamessuille odottelen suurella innolla. Menen messuille tänä vuonna bloggaajana, edustamaan tätä blogiani. Koen tämän suurena kunniana. Samalla saan mahdollisuuden tuoda esiin uutta englanninkielistä sisarblogia The Princess of her own Existence johon Aija Oksman pikkuhiljaa kääntää tekstejäni. Tämä on jotain uskomattoman upeaa, minua voi kohta lukea hyvinkin moni.


Aijan kansa meillä on yhteinen kirjamessuihinkin liittyvä kirjaprojekti. Aija kokosi lopputyönään kuvistani ja teksteistäni upean kirjan keväällä 2014. Nyt kirjasta on tarkoitus työstää meidän yhteistyönä täysimittäinen painettava kirja. Kirjaan tulee kuvia ja tekstejäni matkani varrelta. Kirjan on tarkoituksena kuvata aidosti, rehellisesti ja rohkeasti äitiyden haasteita ja kuvien eheyttävää voimaa. Lisätä ihmisten ymmärrystä, vähentää ennakkoluuloja ja rikkoa tabuja. Projekti on kokonaisuudessaan jotain kaunista, herkkää ja ainutkertaista. Mahtava suomalaista naisenergiaa kahdella kielellä.Tässä on hieman esimakua kirjasta – Voimauttaen, eheyttäen synnytyksen jälkeinen masennus.

Toivottavasti Kirjamessut tuovat mukanaan lisää positiivista stressiä.Täältä löytyy meidän hienot facebook sivut

1 kommentti: