sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Pinkkiä, energistä heittäytymistäOlen harrastanut eheyttävää valokuvausta vuodesta 2009, siitä on muodostunut minulle jo eräänlainen elämäntapa. Ikuistan paljon asioita, katson kuvia sekä jaan kuvien kautta elämääni, kokemaani ja oivalluksiani. Uusin tapani käyttää kuvia, on tehdä energia- ja hyvinvointikuvia. Kesälomalla jaoin lähes päivittäin päivän ajatuskuvan, joiden ideana oli positiivisuus, elämä ja hyvinvointi. Uskon vahvasti elämän positiiviseen kantavaan voimaan. Kuvaaminen lähti tarpeesta käsitellä synnytyksen jälkeistä masennusta, uupumusta ja syömishäiriötä, mutta on kulkenut mukanani hyvinvointiin, energiaan ja itseilmaisuun.


Tänään tuli idea positiivisesta, energisestä, hauskasta ja pinkistä kuvauksesta. Tarvitsin hulluttelua ja energistä heittäytymistä. Toisaalta taas tuli tarve nostaa esiin ajatusta, että ollaan juuri sellaisia kuin olemme. Voimme rikkoa rajoja, eikä meidän tarvitse olla jotain jota muut haluavat. Kasvamme ja kehitymme ihmisenä kokoajan, se kai onkin elämän perimmäinen idea. Olemme täällä tullaksemme meiksi. Kuviin pyrin saamaan hullunkuristakin energiaa.

Minullahan on se maailman paras mies, joka lupasi taas kuvata minua. Kun kuvaamme sisällä, olohuoneestamme syntyy studio. Pyrimme hyödyntämään valkoista seinää ja luonnonvaloa. Matto, taulut ja nojatuoli syrjään ja studio on valmis. Seuraava haaste on pystyä keskittymään koiran ja lasten pyöriessä ympärillä. Koira haluasi tulla usein minun viereen, tänään hän pääsikin kuviin. Lapset helposti arvostelevat äidin hölmöjä asuja ja naureskelevat minulle. Tänään lapset saivat luvan kanssa nauraa ja ilveillä kanssani. Kannustan kaikkia kuvaamaan ja heittäytymään, kokeilemaan rohkeasti.

Valmistautumista kotistudiossa. Koira haluaa leikkiin mukaan, ihmisen paras ystävä.

Heittäytymistä ja hyvää oloa. Voimme olla juuri sellaisia kuin haluamme, mennä fiiliksen mukaan.Kuvat Timo Turkka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti