sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Päiväni bodypaint mallinaPitkäperjantai ei mennyt tänä vuonna ihan pääsiäisperinteiden parissa. Olin mukana huikean hienossa bodypaint taideteoksessa. Uusi upea kokemus. Olen ollut mukana monenlaisissa mielenterveys- ja taideprojekteissa, tämä oli taas ihan uudenlainen kokemus. Kyseessä oli HUOLI2015 kampanjan sekä taiteilija parturi-kampaaja ja maskeeraaja Tanja Viitasen yhteisprojekti, jossa oli suuri ilo ja kunnia olla mukana. Oli kyllä kerrassaan huiman hieno kokemus ja matka ihmisen kykyyn muovautua tällaiseksikin taideteokseksi. Aamu alkoi yksin hitaalla aamiaisella muun perheen nukkuessa. Nokka kohti aavemaisen hiljaista Helsingin keskustaa ja kampaamo/meikkaamo/kynsistudio Sydämen pohjaa.


Lähtötilanne meitsie. Suurella innolla ja energialla odottelen tulevaa.Valkoinen pohjamaali valmiina. Muuttaa aikalailla ulkonäköä, siellä maalin takana olen minä.


Lehtien ääriviivat ovat valmiit, taas erinäköinen tyttö. Tässä kohta pidin evästaukoa ja hain läheisestä ravintolasta ruokaa. Sain osakseni ihmetteleviä ja ystävällisiä katseita.


Lehtiruodot valmiina. Missä kohtaa muutun minusta hetkeksi taideteokseksi.
Maali peittää tatuoinnitkin (tästä isäni tykkää ;)).


Valmiit lehdet. Noin seitsemän tunnin urakka alkaa olla takana. Minun lisäkseni maalattiin kolme upeaa naista. Ihan huippua oli päästä mukaan projektiin. Huikean hieno kokemus muuttua osaksi taideteosta. Taiteilijat olivat mielettömän taitavia, lopputulos oli mielestäni upea.


Taideteos ja taiteilijat: Tanja Viitanen ja Lily Sjöman

Ehdottomasti taas yksi eheyttävä kokemus. Upotaanko me kaikki taustaan, olemme ketä tahansa vai olemmeko osa kaikkea. 

Tämä on luultavasti ensimmäinen kerta kun tämmöisellä teokselle pyritään nostamaan esiin huolta Suomen mielenterveys asioista.4 kommenttia:

 1. Vau! Tosi upeaa! Varmasti hienoa olla tälläisessä mukana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti ihanaa ja hyvän asian puolesta vielä.

   Poista
 2. Vau aivan mieletöntä! Oli varmasti hienoa saada osallistua tähän! :)

  VastaaPoista