torstai 15. lokakuuta 2015

Neljäs ja viimeinen Cross Training treeniEilen oli neljäs Cross Training treeni, joka todella vei kaikki mehut eli huippu treeni. Porraslämmittelyn jälkeen tehtiin korttipakka-treeni. Eli jokainen maa edusti tiettyä liikettä ja kortin osoittama numero kertoi toistojen määrän. Neljä kertaa 91 liikettä plus jokerit. 91 punnerrusta, 91 burpeeta, 91 vatsalihasliikettä, 91 askelkyykkyä panon kanssa (yksi liike = yksi askel molemmille jaloille). Ensimmäinen jokeri oli Toes To Bar ja toinen paikallaan juoksu polvet korkealle nostaen, noin puoli minuuttia kumpaakin. Kuulostaa ihan hullulta ja sitä se olikin. Aikaa meillä meni noin 46 minuuttia!

Vatsalihakset pystyin tekemään suhteellisen helposti. Askelkyykyt tein 5 kg ja 10 kg painoa vaihdellen, paino oli liikkeessä suorilla käsillä pään päällä. Suurin osa punnerruksista meni miesten punnerruksina. Joitakin punnerruksia tein tytösti polvet maassa, jotta sain suoritukset tehtyä mahdollisimman puhtaasti. Burpeita tehdessä alkoi loppua kohden tuntua siltä, että päivällä syödyt rakettispagetti, jauheliha ja raejuusto pyrkivät takaisin. Korvasinkin osan burpeista hyppykyykkyinä joka oli vaihtoehtoliike. Supertehokas treeni ja meillä oli tosi kivaa. Treeni sopii hyvin ryhmässä tehtäväksi, tulee pientä kilpailuhenkeä ja kaverin tsemppaamista. Liikkeet on mahdollisuus tehdä oman kunnon mukaan, eli sopii kaikille. Ja hienosti meistä kaikki jaksoi tehdä harjoituksen. 

Olen nyt käynyt neljä kertaa kokeilemassa Cross Training treeniä ja tykännyt kyllä tosi paljon. Neljän viikon aikana olen oppinut paljon ja saanut ideoita sekä monipuolisuutta omiin treeneihin. Ensi viikolla jatkan taas pelkästään omissa treeneissä. Kiitollisena ja kokemusta rikkaampana kiitän EasyFit Pasilaa blogiyhteistyöstä. 

Yksi liike minkä olen oppinut Cross Trainin ryhmässä on Toes To Bar. Vielä vaatii hiomista, jalat suoremmaksi ja jokaisella heijauksella ylös asti! Aiemmin olin kyllä tehnyt jalan nostoja, mutta vihdoin hoksasin mistä tuossa on kyse! Kaikki on siis mahdollista kun uskoo itseensä, harjoittelee ja eikä luovuta!
Suhteellisen tehokas vatsalihasliike, ei tarvitse hirmuisen montaa tehdä.

Blogiyhteistyö EasyFit Pasilan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti