lauantai 14. kesäkuuta 2014

Energiaa ja elämää, kuvia KorkeasaarestaTämän viikon olen viettänyt lasten kanssa oikein aktiivilomaa. Mies on uurastanut Taste of Helsinki tapahtuman parissa, ja me ollaan lasten kanssa retkeilty urakalla. Tänään oli vuorossa Korkeasaaren retki, jossa oli mukana myös pari ystävää.

Syntyi paljon kuvia, joista tuli mielestäni ihan kelpoja, vaikka kännykällä kaikki otinkin ;) En tällä kertaa jaksanut raahata järjestelmäkameraa mukana. Kun kuvia tässä kotona koneelle latasin, heräsi niistä eloon muutakin kuin eläimiä. Energiaa, elämää, kauneutta ja maailman rujouttakin. Näistä kuvista saan voimaa tuleviin viiteen työviikkoon, ennen varsinaista kesälomaani.


Tässäpä ajatuksia: 


Fisu. Luonnon upeaa kauneutta ja värejä.

Hämähäkki. Yhtä aikaa jotain kaunista, pelottavaa ja vähän ällöttävääkin. Kaikkea sitä on tässä maailmassa.

Leijona. Kaveri oli ensin turvallisesti piilossa, mutta lähti ikään kuin esiintymää yleisölle. Käveli kohti lasia, heittäytyi piehtaroimaan ja myöhemmin karjui komealla äänellä. Tuli ihan mieleen Madagascar-elokuvan Alex-leijona. On se vaan komea ja iso eläin.

Kilpikonna. Upeita kavereita. 

Kilpikonna. Jään, miettimään keinovaloa, keino – kaikkea, millä luodaan elinympäristö. Mitä kaikkea on elämässä, epäaitoa. 


Käärme. Mikä upea väri.

Käärme. Mikä upea kuosi. Käärmeet olivat lasten ehdottomia suosikkeja.

Vesiputous. Kaunista, herkkää. Upea ”sielu lepää” kuva. Olen aina pitänyt vedestä, joku rauhoittava voima.

 Riikinkukko. Mitkä upeat värit. Ylväs asento ja olemus herättävät kunnioitusta.

Riikinkukko. Tässä kohtaa tunsi yhtä aikaa kunnioitusta ja ihan vähän pelkoa.Kaveri asteli isännän elkein ja siinä kohtaa kun alkoi sulkien värisyttäminen, mietin pitäisikö poistua takavasemmalle. Monta oli naista hurmattavana.

Kukka. Elämä voi olla joskus mustavalkoista…

Kukka. Tai värikästä, riippuen kuinka katsoo. 

Sirkka. Uutta elämää.

Apina. Hirmuisen hellyttävä pieni apina, joka tuli ihan lasiin kiinni ihmisen kohdalle. Tuli mieleen oliko hän yksinäinen.


Apina. Tässä kuvassa vahvistuu tunne, että pikkuinen apina oli ehkä onneton. Me ihmiset olemme sulkeneet sen häkkiin ja käymme vielä tuijottelemassa. Ihan kuin apina sanoisi: ”tahtoisin pois”. Häkissä.
Helsinki. Niin kaunis kotikaupunki. Kauneus on katsojan silmissä. Lomaviikko hurahti nopeasti, upeita mahtavia paikkoja kun vaan lähtee liikenteeseen. Monesti onni löytyy ihan vierestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti