maanantai 17. helmikuuta 2014

Onnenkoru desing by SailaLuin tässä joku viikko vanhaa Voi hyvin lehteä. Lehdessä oli juttu itse tehdyistä koruista, jotka tuovat onnea ja energiaa kantajalleen. Ajattelin rakentaa itselleni oman onnenkorun ja lauantai-iltana inspiraatio sitten iski. Aiemmin päivällä kävimme lasten toiveesta askartelukaupassa, josta ostin muutaman osan. Iso osa korusta syntyi kuitenkin kierrätysmateriaalista.


Hymyilevä ukkeli, tuomaan elämään positiivista asennetta. Tämä oli pakko saada, uutta siis. Muut helmet ovat vanhoista rikkoutuneista koruistani, hieman kuluneet, kulkeneet vuosia mukanani. 

Kukkalusikka kuvastaa perheemme rakkautta ruokaan. Ruoka on asia jota perheessämme arvostetaan, suunnitellaan ja laitetaan yhdessä. Ruokakulttuurin opettaminen lapsillemme on meille tärkeää. Lusikka on minun palkintolusikka, muistaakseni saatu ala-asteella joko yleisurheilu- tai hiihtokisoista. Suuri tunnearvo siis.

Avain, ostettu uutena. Avaimen päätä koristaa kruunu joka prinsessalla kuuluu olla. Avain kuvastaa myös mahdollisuutta avata oman elämän lukkoja, oppia ja kasvaa. 

Kukat ovat mummoni virkkaamia, siksi minulle tärkeitä. Helmet ovat siskoni vanhasta korusta, elämäni helmiä. Niitä elämän onnistumisia.

Ketjut ovat monta vuotta vanhoja, vanhoista koruista. 

Uutta ja vanhaa, elämää, mennyttä ja tulevaa.


Ja kun nyt innostuin askartelemaan, maalasimme eilen kuopuksen kanssa kiviä. Kivet ovat kertyneet ikkunalaudalle lasten aarteina. Osa on jo aiemmin maalattu. Nyt syntyi koko perheelle omat kivet. 

Kirjava kivi. Kuinka monenlaiselta ja erilaiselta elämä voikaan näyttää kun katsoo eri suunnasta.

Energistä ja positiivista viikkoa kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti