perjantai 9. elokuuta 2013

Perjantai-ilta omassa kahvilassa


Raahauduin perjantaina raskaan työviikon jälkeen kotiin. Ovella vaihdoimme mieheni kanssa muutaman sanan ja lapset lennosta. Mieheni meni iltavuoroon. Se että minä menen aamuisin ennen kahdeksaa töihin ja mieheni menee iltavuoroon, tekee ajoittain arjesta puuduttavaa. Kun pääsee töistä, alkaa kotityövuoro. Aamuisin käyn koiran kanssa lenkillä, jotta pääsen hieman yksin ulos ja koira saa ainakin yhden lenkin. Lapset eivät aina ole halukkaita lenkkeilijöitä.

Töiden jälkeen ajattelin siis löhöillä loppu illan, ottaa rennosti. Kuopuksemme oli toista mieltä ja päätimme tehdä jotain herkkuja. Selailimme yhdessä leivonta kirjoja ja päädyimme mustikkamuffineihin ja mansikkakiivikääretorttuun. Suolaiseksi ostimme paistovalmiita riisipiirakoita, joiden kanssa teimme munavoita. Oma perjantai kahvila oli siis valmis. Kahvilassa oli tarjolla myös lajitelma hedelmiä, teetä, limsaa ja kaakaota.
Kahvilaherkkujen kanssa köllöttelimme yhdessä sohvalla elokuvaa katsoen. Väsymys muuttui energiseksi yhdessä tekemiseksi ja onnistumisen iloksi. Minä, lapset ja koira.
Tässä kännykän kuvasatoa…

Ensin välipalaa

Pikku leipuri
 
Suolaista
 
Makeaa
 
Kahvilassa
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti